tisdag 20 april 2010

Säkerhetsåtgärd i växthuset.

Eftersom jag är väldigt rädd om mina plantor går jag ut sent på kvällen för att 'bädda in' allt med fiberduk, tror faktiskt inte det behövs men...... gör det i alla fall fram tills de kalla nätterna är ett minne blott.
Växthuset förvandlas från en grön oas till ett spökland......'En bra plan idag är bättre än en perfekt plan i morgon.'
4 kommentarer:

 1. Är det så du gör! Skulle nog funka hos mig också för brickorna med små knubbiga plantor men inte för dem som har blivit ett par dm, dem måste jag nog bygga en ställning åt. Nätterna är väldigt kalla nu, till och med krokusarna stryker med och i växthuset brummar fläkten, fasar för elräkningen... Ser att du har kanalplast till väggar och tak. Det isolerar nog lite bättre än glas.

  Nu ska jag kurera hunden som haltar svårt efter våldsam lek med grannhund igår. Första vallörtspatienten för i år...

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Ja det gäller att nog att bädda in växterna för natten! Nu längtar jag väldigt mycket efter värme! I morse var det -5 grader ute och så kallt vill jag inte ha! Ha det bra nu! / Irene

  SvaraRadera
 3. Aha! Jag frågade ju dig varför du gör så när du har värmefläkten på - nu har jag fått en mycket bra förklaring!/Anja

  SvaraRadera
 4. I morse var det -7º ute så jag är så glad att jag är försiktig och 'bäddar in' allt trots att det finns en värmefläkt som startat vid +15º för att orka hålla varmt.

  Laila!
  Stackars vovve som har ont i benet men vilken tur han har att matte kan så mycket om örter och salvor. Hoppas han kryar på sig fort!

  Ha en bra dag alla tre!

  SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!