tisdag 6 april 2010

Vilodag idag.

Huvudet ville mycket mer idag men kroppen sa att det var en vilodag, och eftersom det är kroppen som bestämmer så det är bara att finna sig i det.

Då bilen skulle på service i Luleå passade jag på att fara en snabb sväng till Rutviks handelsträdgård först eftersom jag behövde fiberduk och juteväv. Naturligtvis måste man snabbkolla vad som fanns i växthusen och det som fångade mitt intresse idag var utbudet av 'pluggplantor'.

Det fanns Penseér, Isbegonier och Petunior, eftersom jag bara har frösått rosa och vita Petunior så köpte jag 60 pluggplantor i tre olika blå nyanser, visst får man väl 'fuska' lite också ibland?

Tur i oturen var att jag skulle åka buss hem så jag kunde inte handla något mer...
 

Jo, en sak till köpte jag på Jula! En walkie talkie! Nu kan jag sitta lugnt i växthuset och 'anropa' efter en kopp kaffe! =)


Men det vet ingen om ännu... det får bli en överaskning då första anropet kommer!
Undrar ifall jag kommer att bli populär här hemma?

                                  Ha en trevlig kväll!
5 kommentarer:

 1. japp! dom gamla är trasiga och jag behöver nya =) Tror inte jag kommer att bli 'omtyckt' då jag börjar använda dom =)

  SvaraRadera
 2. Ha ha den var bra. Tror jag ska skaffa mig ett par jag med. Och inte tala om att det finns en sån, Men gubben hör så illa så jag vet inte om han skulle höra det hahah.

  SvaraRadera
 3. Det är klart att du blir populär! ALLA där hemma kommer att uppskatta ditt tydliga kommando - inga diffusa gissningslekar där inte;-)))!/Anja

  SvaraRadera
 4. Hahaaa, jag kan berätta senare hur det gick =)

  SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!