fredag 23 april 2010

Mitt vårtecken!

Idag har jag både sett och hört Storspoven!
Då är det vår!


 

4 kommentarer:

 1. Härligt med vårtecken! Underbart att det går åt rätt håll! Ha en fin helg! / irene

  SvaraRadera
 2. Det händer faktiskt att storspoven sträcker även över vår trädgård på väg till eller från det enorma naturområdet norr om oss. I år har vi hittlls mest sällskap av våra vanliga mesar och finkar, trastar och sångare men igår kom ett steglitspar och häromdagen landade några tranor på ängen. På väg till dig?

  SvaraRadera
 3. Jag såg också storspoven i går på åkrarna i Öjebyn Var på väg till Kallax för att hämta min dotter.
  Det var mycke gott som vi fick smaka i onsdags. ;).
  Har suttit på nätet och kollat rosor. Jag köpte en ros på rea 2 somrar sedan. I fjol blev det så fina blommor. Jag kollade vad det var för ros och det var en Louise Odier. Hade ingen aning vad jag köpt. Jag planterade den i en rabatt men jag tycker den verkar bli så stor. Det står att det är busk/klätterros. Så jag vet inte om jag måste klippa ner den för att få den till buske , eller flytta den. Vad tycker du?
  Berit

  SvaraRadera
 4. Laila.
  Ja, det blir fler och fler flyttfåglar som återvänder nu, det är så roligt att både se och höra. Såg tre Tranpar igår, det är stora och mäktiga fåglar. Men jag blir 'varmast' i hjärtat av Storspoven.

  Berit.
  Ja, på åkrarna i Öjebyn pågår storspel från alla vårfåglar just nu, stannade till en stund igår och tittade.
  Rosor kan jag ju inget om, fråga Lena istället, hon har ju haft många sorter och är intresserad. Rosor och jag passar inte riktigt ihop!!! Vet inte varför, det är bara så!

  SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!