onsdag 14 april 2010

Myshörna.

Var inte på 'hugget' idag men har ändå skolat om Blomstertobak 'Perfume Blue' och 'Avalon Appleblossom', fler kletiga blommor som ska plockas hela sommaren för att inte sluta blomma, så man ställer till det för sig. 
Kollade sedan med spänning alla sådder och såg att några frön hade grott bla. Alpmarton (Eryngium alpinum), Japansk Viva (Primula japonica) 'Millers Crimson' och 'Postford White', det är så roligt då man upptäcker att något hänt i krukorna.

Eftersom det var ganska molningt och småkallt idag satt jag i växthuset och drack kaffe, har två stolar och ett bord som är ihopfällbara där, inte speciellt mysigt utan bara hårt och obekvämt. Har dock alltid önskat att det skulle finnas plats för en egen 'liten hörna' bland alla krukor och sådder så idag bestämde jag mig för att ordna det. Började att 'möblera' om, bar ut hyllor, pallar och massa 'onödiga' saker, tog sedan in en korgstol, ett litet korgbord, nu ska här göras plats för lite skön avkoppling och mys.


Får fortsätta i morgon med det lilla projektet.

Sov så sött!
2 kommentarer:

  1. Ja, visst är det mysigt, tror även att du skulle tycka det var trevligt att sitta där i värmen och den ljuvliga doften =) Du får komma hem och pröva.

    SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!