tisdag 30 mars 2010

'Häxan' i mig kom fram......

Jaaaa! Äntligen! Idag såg man solen igen, det var takdropp och man blev åter igen lite hoppfull om att våren är på väg.Medan jag satt och njöt i solen hörde jag den komma..... traktorn!


Milda makter vad chaufför gasade på! Har full förståelse för att man måste ploga snö från gatorna eftersom det är så smalt att två bilar inte kan passera bredvid varann men... måste man trycka in snöhögarna flera meter in på gårdarna???
Naturligtvis rusade jag ut... blängde som en 'galen häxa' då han närmade sig mina tomtgränser.. tror absolut att han såg hur jag frustade så det rök ur näsborrarna... han fullföljde inte sitt uppdrag utan for iväg.


Jösses, det är väl inte meningen att man ska avverka träd och buskar med plogen eller hur?


Påskpyntar inte så mycket numera men ett 'måste' för mig är att göra några dekorationer för att ha både inne och ute på bron. Därför har jag köpt hem Pärlhyacinter, Påskliljor i kruka, både stora och små, så i morgon blir det en 'pysseldag'.
Förresten... har jag berättat att min andra bil är en kvast?6 kommentarer:

 1. Hihi en kvast, ja då bär det snart av då!? :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ja, nu blir det stormöte! =) hihiiii

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Jag kommer också till mötet!!!!

  Plogen har dränkt min vinterkruka, som står en bit in vid vägen in hit. Det kan ju inte bara ha varit snön, eller...

  Ha en fin dag!

  /Anette

  SvaraRadera
 4. Ja, inte bryr sig plogbilens chaufför om trädgårdar och krukor... det är full fart framåt som gäller.....usch, så trist!

  Ha en bra dag du med Anette!

  SvaraRadera
 5. Ahaa!! Du gör det jag alltid har tänkt göra men inte kommit till skott med ännu. Ska bli kul att höra om resultatet av gerillasådden. Nu får jag nog tänka ut nåt också. Här töar så man kan åka roddbåt på gatan, bilarna fastnar i modden på uppfarterna. Jag startar växthuset i morron (lördag) nu får det bära eller brista, huset är fullt med växter som behöver ljus!! Kul och intressant att läsa din blogg. Jag lär mej en hel del av dej!
  Puss och kram. Margareta, Umeå.

  SvaraRadera
 6. Hej Maggan!
  Vad roligt att du läser min blogg och att du tycker det är intressant =)
  Efter gårdagens töväder är det noll-gradigt och mulet här så det står ganska stilla i snösmältningen. Har också varit in till växthuset idag och förberett för inflyttande inom några dagar, läääängtar!
  kram o puss till dig med!

  SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!