lördag 8 maj 2010

Vårmässa.

'Vårmässa med stor trädgårdsutställning' var reklamen som lockade mig att fara till Luleå idag, men oj, vad besviken jag blev!
Inte var det mycket till trädgård, visserligen fanns Granås handelsträdgård, Astrant plant, Annicas kryddor och Coop forum växtavdelning där, men nog hade jag väntat mig betydligt mer.
Trevligt var det att Granåns handelsträdgård hade byggt upp ett enormt vackert växthus och sålde lite roliga prylar.

'trolskt' stämmning med dimfontän

Det som däremot var väldigt imponerande var en utställare som sålde bröd och tog upp beställningar på festtårtor.

Det blev inte många köp heller endast en liten gjutjärnsödla och en klätterställning/dekoration som 'klingar' lite då det blåser och 'pinnarna' slår mot varandra.


Väl hemma igen ägnade jag en stund åt att rensa mitt lilla stenparti, det ser ut som det mesta har klarat sig rätt bra under snön, något enstaka hål fanns för nyplanteringar längre fram i vår.  

Trevlig lördagskväll!

”Det finns människor som visserligen har odlat sin själ men - men aldrig rensat bort ogräset”
3 kommentarer:

 1. Vad trist att mässan inte gav det du förväntade dig men du har iallafall varit på VÅRMÄSSA :)) Det blev ingen vårmässa i Umeå i år och det saknar jag. Den brukar vara starten på på odlaråret...på nåt vis.
  Vilka ljuvligt vackra tårtor. Fantastiskt vad dom kan göra mycket grannt.

  SvaraRadera
 2. Hej Bitte!
  Jag sankade också mässan i Umeå, har varit ner alla mässor sedan starten. Hoppas verkligen den kommer igång igen till nästa år.
  Ja, visst är tårtorna vackra?

  SvaraRadera
 3. Ja här är en till som blev besviken. Det skulle vara 500m2 trädgård. Undrar just vart dom metrarna fanns? Köpte inget. For till Blomstergården och där blev det två amerikanska blåbär.

  SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!