måndag 14 januari 2013

Fel på bloggen.

Har nu försökt i flera dagar att göra inlägg med bilder här på bloggen men....
Tji fick jag för det går inte att ladda upp bilder.
 
Någon fler som är drabbad?
Eller har någon en lösning på problemet?
 
Tacksam för hjälp!
 
Ha det bäst!
 
 

7 kommentarer:

  1. Åh, jag skulle väl inte skriva: så skönt!!! Men jag blev ändå glad, hm, över att någon mer har samma problem som jag har haft nu i flera veckor. Har kringgått det hela genom bl a Firefox men det blir inga bra inlägg därigenom. Ikväll kan du läsa på min blogg om två andra alternativ jag fått tips om. Men suck, inte bra det heller. Så därför blev jag glad över ditt inlägg eftersom det då inte är bara jag och min dator som problemar oss - och kanske kan blogger se och hjälpa oss. Kanske, alltså.
    Hej och förstår-dig-suck från Törnrosa

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att det inte funkar men väldigt många har samma problem som du. Enklast är kanske att byta webbläsare? Testa Google Chrome. Jag hade problem med bloggen för ett år sedan och bytte då och sedan dess funkar allting och dessutom går det snabbt.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var precis likadant då för ett år sedan så jag bytte webbläsare den gången till google chrome. Får nog göra det igen :=)
      Tack för hjälpen!

      Radera
  3. vad tråkigt! Har du slut på utrymme eller är det nåt annat som krånglar.
    Hoppas det löser sig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Funkar bara med google chrome för mig ...men just igår hade jag problem ändå, men idag funkar det som vanligt igen....( man förstår inget ) . Har sett att det är många som fått problem senaste tiden..?!

    Kram
    och hoppas det löser sig.
    Pernilla

    SvaraRadera
  5. Om du använder Explorer som webbläsare är det dags att byta till Google Chrome. Explorer och Blogger fungerar inte längre tillsammans. Många andra har haft problem som har löst sig när de byter webbläsare. Lycka till!

    Vinterhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  6. Japp, ni har alla helt rätt.
    Nu har jag bytt till Google Chrome och bilderna i inlägget är på plats.
    Tack alla för hjälpen!

    SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!

Näst sista dag på år 2023

Om det nu ska bli ett enda inlägg i år får det bli det här.  Stort och varmt Tack er alla som fortfarande tittar in på bloggen trots att den...