tisdag 13 april 2010

Årets första korvgrillning avklarad.

En dag med lite sol, lite moln, lite vind, vila och ro.
En dag att 'bara vara'.


Var snälla mot varandra där ute!




 

6 kommentarer:

  1. Det är mysigt när man kan börja grilla. Då känns det hoppfullt om en vår. Även om snön ligger kvar. Har just läst bilagan nu på morgonen. Där fanns en som jag känner igen ;o). Nu längtar jag att vårblommorna ska komma fram. Tröstar mig med några som jag planterat i kruka och har på altanen.
    Hoppas på en solig dag i dag.

    SvaraRadera
  2. Ja, hahaaaa, reportern letade redan på mig via nätet, så det kan går.
    Jo, jag är också less all snö men snart så....
    Man får vara glad för krukan på bron... jag har en med stora gula Påskliljor, det är så fint!
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Åh vad mysigt med korvgrillning. Det har vi inte gjort än i år...kanske dags nu då snön faktiskt smälter bort sakta men säkert.

    SvaraRadera
  4. Dottern och hennes pojkvän grävde fram grillplatsen för någon dag sedan så den skulle börja gå att använda. Det var snällt gjort för annars hade vi nog fått vänta ett bra tag till eftersom det är mycket snö kvar. Sen är det ju snart Valborgsmässoafton och då måste man ju 'bränna' lite korv. Så Bitte, det är bara att tända brasan!

    SvaraRadera
  5. Ja, visst är det så Birgitta att det är både roligt och avslappnande med frösådd och trädgård. Härligt med rabatter att pyssla med, bara nu all snö tinar bort så vi kommer åt dom igen =)

    SvaraRadera

Jag blir så glad över att du tar dig tid för att skriva en kommentar. Tack!

Näst sista dag på år 2023

Om det nu ska bli ett enda inlägg i år får det bli det här.  Stort och varmt Tack er alla som fortfarande tittar in på bloggen trots att den...